call US: 06 22 86 16 58      

Afschot & Isolatie
IKO enertherm isolatie heeft vanaf nu een verbeterde lambda waarde! Voor de producten Enertherm ALU, Enertherm AL50 en Enertherm KR ALU mag vanaf heden met een lambda waarde gerekend worden van 0.022 W/m.K. Dit betekent dat u nog beter kunt isoleren met een nog dunnere en dus lichtere plaat.

Hoogste rendement per m²
IKO enertherm PIR isolatie is dankzij haar uitstekende lambda een zeer dunne isolatieplaat met behoud van een hoge isolatiewaarde. Het lage gewicht en het beperkte volume vertalen zich in vermindering van de transport- en handelingskosten en de CO2-uitstoot.

Duurzaam isoleren
IKO enertherm isolatieplaten hebben, dankzij hun bijzondere eigenschappen (bestand tegen vocht, schimmel, vormvast) een heel lange levensduur, met behoud van al hun energieprestaties.

Hernieuwbare grondstoffen
Het aandeel van hernieuwbare grondstoffen is aanzienlijk. Zo worden o.a. pet-flessen gerecycled en gebruikt in het productieproces van PIR-isolatie. Geen afval In het productieproces van IKO enertherm isolatie wordt het frees- en zaagafval verwerkt tot briketten. Deze briketten worden verwerkt als toeslagstof in beton.